Herken jij jezelf in mijn blog? Lees snel verder, ik geef je namelijk nuttige tips voor een last minute cadeau voor Valentijnsdag!

Gepersonaliseerde ring in goud, zilver of rosé goud

Zodra januari aangebroken is, zien de foldertjes weer rood en roze! Valentijnsdag wordt volop gepromoot, de dag om jouw liefde eens extra te verrassen. Ik denk dan altijd, leuk! En nog tijd genoeg om iets speciaals en origineels te verzinnen!

Maar oeps, nu is het ineens al bijna Valentijnsdag, en heb jij net als ik nog geen cadeau voor Valentijnsdag?

Geen stress, ik help je graag aan een last minute Valentijns cadeau! En tot en met 13 februari ontvang je met code valentijntoejoe 10% korting op alles!

 

Hierboven zie je 3 verschillende ringen met tekst, deze zijn verkrijgbaar in de kleur zilver, rosé goud en goud! De naam, tekst of symbool mag je naar eigen wens laten aanbrengen!

 

Laat jouw sieraad graveren met het symbool van oneindigheid!

Nu ook verkrijgbaar, het infinity symbool, een prachtig symbool om met Valentijnsdag te geven, het symbool van oneindigheid met een heel klein hartje! Geweldig mooi om een ring, armband of ketting cadeau te geven met dit symbool in combinatie met jullie namen, haar naam of een speciale datum!

Shop hier de sieraden, waarin jij het infinity symbool in kunt laten graveren!

Klik snel door naar onderstaande producten!

Gepersonaliseerde armband met klein hartje in kleur goudPersoonlijke halskettingen met medaillon en tekst bedeltje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepersonaliseerde moeder dochter armband

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De sieraden van Toejoe worden allemaal, stuk voor stuk met de hand gemaakt! Dit maakt ieder sieraad uniek en is niet 1 sieraad hetzelfde!
De tekst breng ik op ambachtelijke wijze aan in het sieraad. Met slagletters wordt iedere gewenste tekst in jouw sieraad aangebracht. Of dit nu aluminium (zilverkleurige sieraden), RVS (zilverkleurige sieraden), koper (rosé kleurige sieraden), messing (goudkleurige sieraden) of leer is, al deze materialen kunnen gegraveerd worden met slagletters of symbool stempels.

De materialen die ik gebruik zijn van uitstekende kwaliteit, wat er voor zorgt dat jij heel lang plezier kan hebben van jouw sieraad! Alle materialen zijn nikkelvrij!

Wil je weten hoe je je sieraad zo lang mogelijk mooi kunt houden? Klik hier voor onderhoudstips!

Omdat jouw sieraad van begin tot eind met de hand wordt gemaakt, is het ook mogelijk om jouw sieraad naar jouw wens te laten aanpassen. Neem hiervoor hier even contact met me op!
De setjes die in de webshop te koop zijn zijn altijd uit te breiden met een 1 of meerdere extra armbandjes, kettinkjes of ringen. Neem hiervoor hier even contact met me op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *