Toejoe sieraden is een sieraden webshop. Hier vind je handgemaakte sieraden. Voor elke stijl en iedere smaak is er wel een mooi sieraad te vinden.

Voor iedere gelegenheid een mooi cadeau

Ben jij op zoek naar een leuke sieraden webshop? Dan ben je bij Toejoe sieraden aan het juiste adres! Persoonlijke en unieke sieraden. Vrouwelijk maar ook stoer. Voor jezelf of om cadeau te geven. Voor elke gelegenheid een bijzonder sieraad. Voor een geboorte, verjaardag, doopsel of communie? Of voor Sinterklaas of kerst? Moederdag? Een sieraad van Toejoe sieraden is voor elke gelegenheid een leuk cadeau.

Verschillende materialenSieraden webshop

In onze sieraden webshop vind je verschillende sieraden. Kettingen, armbanden, oorbellen, hangers. Je vindt het allemaal in onze collectie. Gemaakt van verschillende materialen zoals kralen van glas, hout en polyester, leer en metaal. Elk materiaal geeft direct een eigen stijl aan de sieraden. Alle sieraden worden met veel zorg met de hand gemaakt. Elk sieraad is daarom uniek en kan iets afwijken van de foto’s. Bedels met tekst worden per letter in het metaal geslagen.

Zie je in de sieraden webshop heel veel leuks maar net niet datgene waar jij naar op zoek bent? Stuur dan gerust een mailtje naar webshop@toejoesieraden.nl. Misschien kunnen wij iets voor je betekenen. Mail ons ook gerust met vragen of spoedbestellingen. We helpen je graag!
Wil je op de hoogte blijven van Toejoe sieraden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en acties direct in je mailbox.