Sieraden met tekst zijn een leuk cadeau om te geven. Met slaglettertjes slaat Toejoe sieraden elke gewenste naam of boodschap op jouw sieraad. Een origineel en heel persoonlijk cadeau. Niet alleen om te geven maar ook om zelf te houden. Onze stoere armbanden met leer en metaal zijn leuk voor jezelf maar ook voor je lief want we verkopen ook exemplaren voor heren en voor kinderen.

Sieraden met tekstMet naam, motto of belangrijke datum

Natuurlijk kunnen de sieraden met tekst ook andere tekst bevatten dan alleen een naam. Wat dacht je van jouw levensmotto of een voor jou belangrijke datum. De tekst wordt met de hand in het nikkelvrije metaal geslagen. Daardoor kunnen de letters iets afwijken van het voorbeeld. Alle sieraden met tekst worden dus met de hand geslagen en zijn daarom uniek, persoonlijk en bijzonder.

Ontwerp je eigen sieraad

Ben je op zoek naar sieraden met tekst maar kun je niks vinden dat past bij jouw smaak? Geen nood want bij Toejoe sieraden kun je zelf je sieraad ontwerpen. Zo ontwerp je zelf een uniek sieraad voor elke gelegenheid en maak je jouw cadeau extra bijzonder en persoonlijk. Dit zal zeker goed ontvangen worden.

Geef ook een onvergetelijk cadeau

Wil je ook een onvergetelijk cadeau geven? Bekijk dan de mogelijkheden voor sieraden met tekst en ontwerp je eigen sieraad. Er zijn verschillende mogelijkheden voor sieraden met naam of tekst. Zo kun je kiezen voor een ring, armband of ketting. Je kunt gemakkelijk en snel bestellen via de webshop dus je hoeft de deur niet uit voor een persoonlijk cadeau.