Toejoe sieraden is gespecialiseerd in unieke en persoonlijke sieraden. Of het nu gaat om een ketting, hanger, armband, ring of oorbellen: elk sieraad kan door jou gepersonaliseerd worden. Sieraden met naam zijn een bijzonder cadeau om te geven maar ook leuk voor jezelf.

Sieraden met naamInscriptie met slagletters

Bij jouw persoonlijke sieraden met naam kunnen we elke gewenste tekst, datum of naam zetten. Bij ringen kan dat zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Elk sieraad wordt met de hand voorzien van de juiste inscriptie. De letters worden met slagletters en een hamer in het metaal geslagen. Hierdoor kunnen de letters wat verschillen van de afbeelding. Elk sieraad is dus uniek.

Verschillende materialen

In onze collectie vind je verschillende sieraden met naam. Kettingen, ringen, armbanden of bedels. Daarnaast zijn ook verschillende materialen mogelijk. Metaal, leer, kralen of een combinatie. Bij Toejoe sieraden kun je namelijk ook zelf jouw sieraad ontwerpen. Zo heb je echt een persoonlijk en uniek sieraad. Voor jezelf of om cadeau te geven.

Tekst, naam of datum

Je kunt kiezen voor sieraden met tekst zoals een naam, motto of een voor jou belangrijke datum of een combinatie daarvan. Hoeveel tekst mogelijk is, is afhankelijk van de grootte van het sieraad. Wij informeren je graag over de mogelijkheden dus neem gerust contact op als je nog vragen hebt.

Alle sieraden van Toejoe, dus ook de zelf ontworpen sieraden en de sieraden die met tekst of naam gepersonaliseerd worden, kun je gemakkelijk en snel bestellen via de webshop.