GEBOORTEARMBAND

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Koop dan een geboorte armband. Deze armbanden zijn ontzettend leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen of om aan jezelf te schenken. Met dit kraamcadeau geef je een uniek en volledig gepersonaliseerd sieraad cadeau. Elke nieuwe moeder zal volledig verrast worden door een armband in het teken van het nieuwe leven wat op de wereld is gezet. Ook als je een cadeautje voor de baby of een nieuwbakken broertje of zusje zoekt, kun je met dit sieraad zeker binnenkomen. Stel de armband zelf samen, volledig naar eigen smaak.

MOEDERARMBAND

Van baby armbandje tot armband met tekst, van oorbel tot moeder dochter armband, van gedenksieraad tot kinderarmbandje…

Moeder worden is wellicht de grootste gebeurtenis die je in je leven gaat meemaken. Natuurlijk word je elke dag aan dit wonder herinnerd wanneer je naar je kindje kijkt. Om de herinnering aan de geboorte levend te houden is een moederarmband een van de mooiste sieraden die je maar kunt dragen. Een armband als geboortesieraad stel je bij Toejoe Sieraden volledig naar eigen wens samen. Je hebt de keuze uit diverse materialen waardoor je het sieraad naar eigen wens en smaak zelf kunt samenstellen. Op deze manier maak je een eigen uniek sieraad en voor altijd verbonden aan je grootste schat, je kindje.

PERSOONLIJKE SIERADEN

Er is niets zo persoonlijk als een sieraad. Een sieraad voor iemand kopen als je slechts de keuze hebt uit een aantal standaard modellen is best een opgave, zeker als je natuurlijk wilt dat iemand blij wordt van je geschenk. Zelf een sieraad samenstellen is dan ook een goede keuze. Je persoonlijke sieraden koop je bij Toejoe.

Bij Toejoe heb je een ruime keuze aan bandjes en kralen waarbij je ook een persoonlijke boodschap in de kralen en bedeltjes kunt verwerken. Een mooi sieraad welke volledig is gepersonaliseerd, kortom een fantastisch cadeau om weg te geven of om aan jezelf te schenken.

Gepersonaliseerde armband goud met klein hartje van goud