Als je een cadeau geeft, dan doe je dat om iemand er blij mee te maken, of om iemand een hart onder de riem te steken. Als je tijd en energie steekt in het uitzoeken van het perfecte cadeau dan wordt dit zonder twijfel gewaardeerd. Een persoonlijke armband of ring bijvoorbeeld ter nagedachtenis aan een dierbare, of een sieraad in het teken van de geboorte van een kind, bij Toejoe Sieraden zal je op het gebied van een persoonlijk juweel altijd slagen.

Een gedenksieraad voor een speciale gelegenheid

Een overlijden van een dierbare, jong of oud, kan een enorme impact op je leven hebben. Het is dan ook een troostende gedachte om iemand met een sieraad te eren, een sieraad die je altijd draagt en je mogelijk, door de herinnering aan de dierbare, door moeilijke tijden kan helpen. Aan de andere kant kunnen sieraden ook hele fijne herinneringen oproepen, aan iemand die overleden is, maar ook aan de geboorte van een kind. Een sieraad die bepaalde blijdschap of troost kan oproepen, is op zijn mooist als deze uniek is. Daarom maak je een keuze uit het imponerende assortiment van Toejoe Sieraden.

Handgemaakt, met ziel en zaligheid

Toejoe Sieraden weet als geen ander hoe belangrijk een prachtig en uniek een sieraad kan zijn. Daarom steken wij veel zorg in onze handgemaakte sieraden. De sieraden kunnen volledig op persoonlijke voorkeuren en de gelegenheid aangepast worden. Denk aan namen, data, quotes of teksten met kralen of ingeslagen letters. De armbanden worden van verschillende materialen gemaakt, denk aan leer en metaal. Ook de ringen en halskettingen zijn een absolute lust voor het oog.

Persoonlijke sieraden bij Toejoe Sieraden

Een keuze uit ons ruime assortiment is snel gemaakt. Zit er toch niet iets bij wat voor jou het perfecte sieraad is, overleg dan eens met ons over de mogelijkheden. Op basis van je wensen kunnen wij maatwerk leveren. Zodra we een ontwerp hebben gemaakt, kun je deze goedkeuren of laten fine-tunen. Indien je akkoord bent met de door ons doorgegeven prijs, dan gaan wij met de grootst mogelijke zorg je sieraad maken. En dit alles tegen schappelijke prijzen.