Welkom in mijn webshop! 

Wanneer ik een webshop bezoek, wil ik graag weten wie de webshop runt en de creatieve en ondernemende brein hierachter is. Het maakt het voor mij extra persoonlijk en betrouwbaar wanneer ik iets in een webshop wil aanschaffen. Lees hieronder verder over mijn creatieve brein & de oprichting van Toejoe sieraden.

Wie ben ik!

Mijn naam is Saskia Looij (40), getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen.

In 2015 is Toejoe sieraden vanuit mijn creatieve brein ontstaan. Als klein meisje was ik altijd al graag creatief bezig en dit is nooit overgegaan! Ook het ondernemen is me niet vreemd, ik kom uit een creatieve ondernemingsfamilie. Deze webshop past me als een warme jas. Met veel plezier ben ik daarom van hobbymatig sieraden ontwerpen overgegaan tot mijn professionele webshop.

Onderscheidend door unieke producten!

Sieraden kun je overal over de wereld kopen, in alle stijlen en prijscategorieën. Ik wil dat jij je met mijn sieraad extra speciaal en mooi voelt! Het sieraad maak ik naar jouw smaak en met een betekenisvolle tekst als toevoeging! Mooi toch! Een ring met eigen tekst, een armband met eigen tekst, een ketting met eigen tekst. Het is allemaal mogelijk! In verschillende materialen en met jouw tekst in het zicht of speciaal voor jou alleen aan de binnenzijde van het sieraad. Het personaliseren maakt het sieraad uniek.

Mijn trots!

De moeder en dochter sieraden, moederarmbanden en geboorte armbandjes zijn met stip op 1 mijn grote trots! Hoe bijzonder is het om voor zo’n speciale en bijzondere gebeurtenis een mooi sieraad te mogen creëren! Met veel plezier ga ik dagelijks aan de slag in mijn webshop. Het ontwerpen van nieuwe sieraden & collecties maakt samen met het klaarmaken van alle unieke bestelling mijn ideale werkdag compleet. Het voelt als een eer om een mooi sieraad voor jou te mogen creëren!

Nog een leuk weetje ter afsluiting:

Toejoe staat voor ‘To You’, wat ‘Voor Jou’ betekend! En daar is het waar het in deze webshop om draait! Om Jou! Veel shopplezier! Heb je een vraag of hulp nodig bij het vinden van jouw juiste sieraad? Ik ben er voor Jou!

Ik wens je veel shopplezier! Heb je een verzoek of vraag? Voor contact klik hier!

Met creatieve groeten,

Saskia