Een mooie manier om de liefde tussen moeder en dochter te uiten is een moeder en dochter sieraad. Bij Toejoe sieraden kun je terecht voor sieraden voor moeders en hun dochters. Armbanden, kettingen en speciale baby armbanden met een bijpassende variant voor moeder. Wat zullen de kleine meisjes trots zijn op hun eigen sieraad. Net als mama!

 

Verschillende stijlenMoeder dochter sieraad

Bekijk onze collectie en laat je verrassen door de verschillende stijlen en mogelijkheden. Je zult zien dat voor iedere smaak een mooi moeder dochter sieraad te vinden is. Bohemian, lief, romantisch of stoer? Je vindt het allemaal bij Toejoe sieraden! Je kunt er ook voor kiezen om de armbanden te voorzien van een bedel met tekst. Bijvoorbeeld met de naam van het kind. Er zijn verschillende sets te koop. Bijvoorbeeld sets met 3 armbanden, voor moeders met meerdere dochters. Of wat dacht u van een oma moeder dochter sieraad? Voor drie generaties een mooi sieraad om de unieke en bijzondere band uit te dragen.

 

Symbolische waarde

Een moeder dochter sieraad is meer dan een sieraad om te dragen. Ook de symboliek is belangrijk. Kleine meisjes willen graag op hun moeder lijken en vinden het prachtig om hetzelfde sieraad te dragen. En voor moeder geeft het uiting aan de bijzondere band met hun dochter. Een sieraad met een blijvende herinnering voor zowel moeder als dochter.
Bestel eenvoudig en snel online bij Toejoe sieraden. Wij bieden een perfecte kwaliteit, uitstekende service en niet goed geld terug service! Je ontvangt je bestelling binnen 3 werkdagen in huis. Vanaf €30 betaal je geen verzendkosten.