gepersonaliseerde wikkelarmband nature print met schuiverSmalle metalen tekstarmbandjes met sterretjes

 

 

Je pols eenvoudig opmeten.

Het bepalen van je maat armband gaat het gemakkelijkst met een meetlint of een touwtje dat je naast een liniaal legt. Meet de omtrek van je pols direct onder het knobbeltje onder je hand. Tel hier 2 centimeter bij op. Dit is je armband maat. Als je polsomtrek bijvoorbeeld 18 cm is, dan is je armbandmaat 18 cm + 2 cm = 20 cm. De armband maat is ook afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, wanneer je het prettig vindt dat de armbanden wat strakker zitten, tel dan 1 cm tot 1,5 cm bij je pols omtrek op. De gemiddelde maat voor een armband is 19 cm.

Hoe bepaal ik mijn maat armband?De op elastiek geregen armbanden van Toejoe sieraden kunnen niet versteld worden, hiervoor is het nauwkeurig opmeten van de pols wel van belang om de juiste maat te bepalen. Vaak wordt een armband cadeau gegeven en kan de maat niet exact worden doorgegeven. Een mogelijkheid is om de armband tegen een meerprijs met een slotje en extra ringetjes te laten maken. Hierdoor is de armband verstelbaar en geef je in ieder geval een sieraad cadeau wat past.

Uiteraard kan een niet goed passend sieraad altijd nadien op maat gemaakt worden. Neem hiervoor even contact met me op!

 

Wikkelarmband

Een wikkelarmband past om iedere pols, een ideale armband om cadeau te geven, wanneer je de maat van de armband niet exact weet. Toejoe sieraden stelt met jou de ideale armband samen! Kies de kleur, materialen en de gewenste bedeltjes met tekst!

Moeder dochter wikkelarmband naturel en roze

 

 

 

 

 

Hulp nodig bij de juiste maat armband bepalen?

Klik hier voor een handige maattabel.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *