Een herinneringssieraad kan je extra steun bieden in een moeilijke periode! Je draagt een dierbaar persoon of dier altijd bij je!

Hoe kun je steun bieden aan iemand in een emotionele en verdrietige periode?

Vaak is het erg moeilijk om een onderwerp als rouw te bespreken. Met een klein cadeautje of een lief kaartje kun je een begin maken. Diegene waardeert de aandacht en het persoonlijke gebaar vast enorm. Een gedenksieraad op maat is een mooi cadeau om steun te bieden in een moeilijke periode. Een sieraad voor het leven!

Een sieraad met een herinnering koop je bij Toejoe sieraden in allerlei prijsklassen, waardoor er voor ieder budget een sieraad te koop is! Je ontvangt jouw aankoop in een mooie cadeauverpakking!

Je kunt bij een herinneringssieraad denken aan een ring met tekst, armband met tekst of ketting met tekst. De tekst kan zichtbaar of onopvallend in het sieraad gegraveerd worden. De tekst voor op of in het sieraad mag je zelf aangeven. Uiteraard help ik je graag om een tekst mooi uit te laten komen op het gekozen sieraad.

De tekst wordt handmatig met slagstempels in het gedenksieraad aangebracht, wat een mooi en uniek effect geeft!

Gepersonaliseerde armband met klein hartje in kleur goud

 

 

 

 

 

 

Voorbeelden van een herinnering- of gedenksieraad zijn;

Herinneringssieraad miskraam, herinneringssieraad baby, herinneringssieraad kind, herinneringssieraad moeder, herinneringssieraad vader, herinneringssieraad geliefde, herinneringssieraad broer, herinneringssieraad  zus, gedenksieraad kat, gedenksieraad hond, gedenksieraad paard

Gepersonaliseerde armband goud met klein hartje van goud

Aanvullende informatie:

De sieraden van Toejoe worden allemaal, stuk voor stuk met de hand gemaakt! Dit maakt ieder sieraad uniek en is niet 1 sieraad hetzelfde!
De tekst breng ik op ambachtelijke wijze aan in het sieraad. Met slagletters wordt iedere gewenste tekst in jouw sieraad aangebracht. Of dit nu aluminium (zilverkleurige sieraden), RVS (zilverkleurige sieraden), koper (rosé kleurige sieraden), messing (goudkleurige sieraden) of leer is, al deze materialen kunnen gegraveerd worden met slagletters of symbool stempels.

De materialen die ik gebruik zijn van uitstekende kwaliteit, wat er voor zorgt dat jij heel lang plezier kan hebben van jouw sieraad! Alle materialen zijn nikkelvrij!

Om je sieraad regelmatig een poetsbeurtje te geven, krijg je bij je aankoop een gratis poetsdoekje!

Omdat jouw sieraad van begin tot eind met de hand wordt gemaakt, is het ook mogelijk om jouw sieraad naar jouw wens te laten aanpassen. Neem hiervoor hier even contact met me op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *