Wat geef jij je moeder cadeau?

Zondag 12 Mei is het zover! Heb jij er al over nagedacht? Wat geef jij je (schoon) moeder cadeau? Of je vrouw/vriendin, de moeder van je kind(eren)?

Best een uitdaging, al zeg ik het zelf om weer origineel voor de dag te komen! Een bosje bloemen, een lief kaartje, een plantje voor in de tuin, wellicht heb je dit de voorgaande jaren al eens cadeau gegeven?

Armband voor mama met hartjes en eigen tekst

Ik ga je helpen!

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau met een blijvende herinnering? Klik dan vooral niet weg, ik vertel je in dit artikel waar jij jouw (schoon)moeder, vrouw of vriendin mee kunt verblijden!

Mijn naam is Saskia, zelf moeder van 3 kinderen en ik weet heel goed waar je vrouwen mee kunt verblijden! Ik maak sinds 2015 gepersonaliseerde sieraden voor een speciaal moment! Een speciaal moment, dat is toch zeker Moederdag!

Smaken verschillen!

Iedere vrouw heeft haar eigen smaak en voorkeur voor een type sieraad. Daarom maak ik naar iedere smaak een persoonlijk sieraad! Stoere sieraden, sieraden van leer, sieraden van metaal, minimalistische of juist wat meer opvallende sieraden. Voor ieder wat wils! En zit jouw sieraad er niet tussen? Ik maak jouw sieraad graag op maat!

Moeder of mama sieraad!

Toejoe sieraden verkoopt ook vele sieraden voor mama! Heel toepasselijk voor Moederdag! Bijvoorbeeld een gepersonaliseerde armband! Ook leuk is een armband met de namen van de kinderen, een initiaalketting of een medaillon met tekst bedeltjes! Heb je weleens gedacht aan een ring met een persoonlijke boodschap?

Kortom een sieraad voor mama! Een sieraad met een persoonlijke boodschap om altijd bij zich te mogen dragen!

Gepersonaliseerde ring in goud, zilver of rosé goud

Uniek en handgemaakt!

De sieraden worden allemaal stuk voor stuk met de hand gemaakt! De tekst wordt letter voor letter met slagletters in het sieraad aangebracht. Dit maakt ieder sieraad uniek!

 

Hopelijk is jouw vraag ‘Wat geef jij je moeder cadeau’ nu beantwoord!

Vragen? Stel zie hier gerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *