Gedenksieraden zijn sieraden die ogen als een gewoon mooi sieraad maar die je herinneren aan een bijzonder persoon of huisdier. Bij Toejoe sieraden vind je een uitgebreide collecties met unieke handgemaakte gedenksieraden.

Een blijvende herinneringGedenksieraden

Elke sieraad kun je voorzien van een persoonlijke tekst, datum of naam. Door het sieraad te dragen, draag je jouw dierbare dichtbij je. Een mooie herinnering zonder dat er een direct associatie is met een gedenksieraad. Een zilver- of koperkleurige armband kan voorzien worden van een quote of tekst aan de buitenzijde met aan de binnenzijde een naam en datum. Maar ook hangers, oorbellen en ringen vind je in onze collectie gedenksieraden. Je vindt in onze webshop gedenksieraden in verschillende stijlen en met verschillende materialen zoals rvs, aluminium, leer of koper. Voor iedereen is bij Toejoe sieraden een mooi sieraad te vinden dat jou helpt om de herinnering aan je dierbare te koesteren.

Met veel zorg gemaakt

Een blijvende en tastbare herinnering, zichtbaar of onzichtbaar. Dat vind je in de gedenksieraden van Toejoe sieraden. Elk sieraad wordt door ons met veel zorg met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen. Jouw sieraad is hierdoor uniek. En toch verrassend betaalbaar.
Ben jij op zoek naar een mooie herinnering aan een dierbare? Kijk dan in onze webshop in onze collectie gedenksieraden. Heb je speciale wensen? Stuur dan gerust een mailtje naar webshop@toejoesieraden.nl met jouw wensen. Wellicht kunnen wij wat voor jou betekenen. Ook met vragen kun je altijd bij ons terecht. We helpen je graag.