Geboortearmbandje als kraamcadeau!

Een geboortearmbandje als kraamcadeau, een perfect cadeautje om de kersverse papa en mama mee te verblijden! Bij Toejoe sieraden koop je zowel een babyarmbandje voor een jongen als een meisje! Ga je op kraamvisite bij een meerling? Ook hiervoor slaag je gegarandeerd bij Toejoe sieraden.

 

Het armbandje wordt als een cadeautje verzonden, mooi en handig! Kun je het geboortearmbandje gelijk cadeau geven. Het babyarmbandje is verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en maten. De armbandjes worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Door het gebruik van extra kwalitatieve materialen kunnen de geboortearmbandjes veilig door je baby gedragen worden.

Een blijvende herinnering!

Een geboortearmbandje is een cadeau wat altijd bewaard zal blijven. Een cadeautje wat samen met de eerste spullen van de baby bewaard zal blijven ter herinnering.

Geboortearmbandje met naam en hartje kleur roze en zilver

Aanvullende informatie:

De sieraden van Toejoe worden allemaal, stuk voor stuk met de hand gemaakt! Dit maakt ieder sieraad uniek en is niet 1 sieraad hetzelfde!
De tekst breng ik op ambachtelijke wijze aan in het sieraad. Met slagletters wordt iedere gewenste tekst in jouw sieraad aangebracht. Of dit nu aluminium (zilverkleurige sieraden), RVS (zilverkleurige sieraden), koper (rosé kleurige sieraden), messing (goudkleurige sieraden) of leer is, al deze materialen kunnen gegraveerd worden met slagletters of symbool stempels.

Geboortearmbandje babyarmbandje met naam en hartje

 

De materialen die ik gebruik zijn van uitstekende kwaliteit, wat er voor zorgt dat jij heel lang plezier kan hebben van jouw sieraad! Alle materialen zijn nikkelvrij!

Om je sieraad regelmatig een poetsbeurtje te geven, krijg je bij je aankoop een gratis poetsdoekje!

 

Omdat jouw sieraad van begin tot eind met de hand wordt gemaakt, is het ook mogelijk om jouw sieraad naar jouw wens te laten aanpassen. Neem hiervoor hier even contact met me op!
De setjes die in de webshop te koop zijn zijn altijd uit te breiden met een 1 of meerdere extra armbandjes, kettinkjes of ringen. Neem hiervoor hier even contact met me op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *