Leuk om te geven als kraamcadeau: een geboorte armbandje. Een baby armband met kralen en een bedeltje met de naam van de baby. Ontzettend schattig en een mooie herinnering voor later.

Origineel, uniek en veiligGeboorte armbandje

Een origineel cadeau wat elke kersverse moeder bijzonder vindt voor haar baby. Er zijn verschillende mogelijkheden met kralen en bedels. Zo hebben we bedels in zilver (aluminium) en in rosegoud (koper). In de bedels wordt de naam van de baby per letter er met de hand ingeslagen. Zo wordt elk geboorte armbandje uniek! De kralen zijn geregen op veilig en extra sterk elastiek en het bedeltje wordt met een veilig ringetje aan het armbandje bevestigd. Zo is het armbandje niet alleen heel schattig maar vooral ook veilig voor de baby.

 

Matchende armbanden voor grote zus of mama

Heeft de baby ook een grote zus? Hoe leuk is het om ook voor de grote zus een eigen armbandje te geven met haar eigen naam! Heel bijzonder en erg leuk voor op de foto’s. De grote zus zal zich heel trots voelen en het schept meteen een band met de baby. Een bijpassende armband voor de moeder? Ook dat is mogelijk! Bekijk in onze webshop de collectie moeder en dochter armbanden. Een geboorte armbandje voor de baby en een bijpassend sieraad voor de kersverse moeder. Een ontroerend cadeau.
Bestel je baby armbandje eenvoudig en snel online bij Toejoe sieraden. Je bestelling wordt mooi verpakt zodat je het direct cadeau kunt geven. Vanaf 30 euro betaal je geen verzendkosten en binnen 3 werkdagen heb je je bestelling al in huis!