Als je een geboortekaartje hebt ontvangen dan ga je doorgaans op kraamvisite om het kleine wonder te aanschouwen. Je kunt natuurlijk niet met lege handen komen. De zoektocht naar een uniek kraamcadeau kan slopend zijn, zeker wanneer je niet met de zoveelste luiertaart of een setje kleding in maatje 50 wilt aankomen. Een uniek kraamcadeau is dan ook een persoonlijke armband ter ere van de geboorte van een kind, voor moeder en/of kind. Een persoonlijk sieraad als deze bestel je eenvoudig bij Toejoe Sieraden.

Een uniek cadeau

Vaak gegeven kraamcadeaus zijn kleding, sokken en speelgoed. Wil je een cadeau geven wat een ander niet snel zal kiezen en een cadeau wat de ontvanger altijd bij zal blijven, dan geef je een gepersonaliseerde armband voor moeder en/of baby. Erg leuk zijn bijvoorbeeld de moeder en dochter setjes die je op de website van Toejoe Sieraden koopt. Alle sieraden van Toejoe Sieraden zijn handgemaakt met de mogelijkheid tot het toevoegen van een tekst in kralen of bedeltjes. Met een armband van Toejoe Sieraden weet je zeker dat je geen flater zal slaan als je op kraamvisite gaat.

Eigen inbreng

Het assortiment persoonlijke sieraden is op Toejoe Sieraden zeer ruim. Desondanks kan het toch zijn dat hetgeen jij zoekt niet op de website te vinden is. Niet getreurd, want wij van Toejoe Sieraden staan open voor de inbreng van de klant. Een armband is natuurlijk pas echt persoonlijk als je er je eigen draai aan hebt gegeven. Stuur dan ook een email naar de klantenservice met het idee wat je hebt. Wij maken op basis van je email een ontwerp. Keur je het ontwerp goed, dan geven wij een prijs door en na je goedkeuring zal de armband gemaakt worden. Ook als het eerste ontwerp niet helemaal is wat je in je hoofd hebt, dan passen wij deze net zo lang aan tot we de perfecte armband voor je kunnen maken.

Een geboorte armband van Toejoe Sieraden

Toejoe Sieraden heeft een uniek assortiment handgemaakte sieraden. Voor ieder budget is er wel een schitterend sieraad te koop. Kijk dan ook snel op de website voor het aanbod en de mogelijkheden en geniet van de voordelig geprijsde items.