Staat je vraag er niet bij?

Neem dan gerust contact met mij op.

Verzending en levering

Verzending binnen NL bedraagt € 3,95 (vanaf € 40,00 gratis verzending)

Uw bestelling wordt verzonden per brievenbuspakketje. Dit is met Track en Trace code.

Voor verzending naar België en Duitsland geldt het tarief van 9 euro. Dit is met Track en Trace code.

 

Je aankoop wordt binnen 7 dagen verzonden, maatwerk kan in overleg wat langer duren. Een bestelling kan indien mogelijk ook sneller bezorgd worden, vraag naar de mogelijkheden.

In vakantieperiodes kan de verzending van je bestelling wat langer duren, dit wordt altijd aangegeven op de website.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

iDEAL

Wat is iDEAL?

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Sinds de introductie in 2005 zijn meer dan een miljard transacties verwerkt via iDEAL en hebben ruim 100.000 webshops en andere organisaties het al geïmplementeerd als betaalmethode.

Hoe werkt iDEAL?

Klanten betalen vanuit de online bankomgeving van hun eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door de bank van de klant. In onze checkout kiezen klanten voor iDEAL en hun bank. Hierna worden ze doorgestuurd naar de online bankomgeving van hun bank en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, de klant hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt de klant teruggestuurd naar de webshop. De winkelier kan de bestelling direct verwerken, want de betaling is gegarandeerd.

 

Overboeking

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

wanneer u kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. U kunt vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, het betaalverzoek wordt ook naar uw mail verstuurd om het later over te maken.

QR-code

Het overnemen van het juiste kenmerk en rekeningnummer is natuurlijk wel wat foutgevoelig. Er is daarom ook een mogelijkheid om simpelweg een QR-code in te scannen en op deze manier te betalen. Heeft jouw klant een rekening bij de ING of bunq en beschikt hij over de app van zijn bank? Dan kan hij de overboeking uitvoeren door de QR-code in te scannen.

Betalingsgegevens via overboeking. (deze betaalgegevens worden alleen gebruikt bij overboeking tijdens het online proces)

Begunstigde: Stichting Mollie Payments

IBAN: NL53 ABNA 0627 5355 77
BIC: ABNANL2A

 

Bancontact / Mister Cash

Wat is Bancontact?

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als betaalmethode. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maken consumenten geld over vanuit hun bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving. Winkeliers ontvangen direct een bevestiging van de status van de betaling, waardoor bestellingen ook direct verwerkt kunnen worden.

Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart. Meer dan 20 Belgische banken geven deze kaarten uit, waardoor er ruim 15 miljoen kaarthouders zijn. Banken die Bancontact-kaarten uitgeven zijn ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.

Hoe werkt Bancontact?

Wanneer u kiest om te betalen via Bancontact, wordt u doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geeft u aan of u wilt betalen door online uw kaartgegevens in te vullen, of via de app. Wanneer een betaalrekening gekozen is, hoeft u alleen nog uw pin in te vullen en de betaling te autoriseren. Wanneer dit gedaan is, is de betaling gegarandeerd waardoor de bestelling direct verwerkt kan worden.

VVV-Giftcard

Wat is de VVV Giftcard?
De VVV Giftcard is de breedst besteedbare online cadeaukaart en te verzilveren bij toonaangevende webshops. Alle aangesloten webshops zijn te vinden op vvvcadeaubonnen.nl.

Is de VVV Giftcard een ander product dan de VVV Cadeaubon?
Ja, de VVV Giftcard is een ander product en alleen in een online webshop te besteden. Je kunt de VVV Giftcard niet in een winkel besteden.

Met welke waarde kan ik een VVV Giftcard opwaarderen?
Een VVV Giftcard is op te waarderen met elk gewenst bedrag tussen € 5 en € 250.  Het saldo kan gecheckt
worden op vvvcadeaubonnen.nl.

Maximale besteding van 50 euro per bestelling!  Per 1 Juli 2020 mag er maximaal 5o euro per bestelling besteed worden. Dit is wettelijk geregeld. Het resterende bedrag kan met een andere betaalmethode worden voldaan. Het eventuele tegoedbedrag blijft op de kaart aanwezig.

Wat te doen bij diefstal van de cadeaukaart?
Neem in geval van diefstal contact op met info@vvvnederland.nl of 0343 43 94 89.

Wie is de uitgever van de VVV Giftcard?
VVV Nederland geeft de VVV Giftcard uit, naast de VVV Cadeaubon, VVV Dinercheque en VVV Lekkerweg.

Waar kan de VVV Giftcard besteed worden?
Op vvvcadeaubonnen.nl staat een overzicht van alle aangesloten webshops.

Hoe lang is de cadeaukaart geldig?
Een VVV Giftcard is vanaf de dag van aankoop vijf jaar geldig. Op de website vvvcadeaubonnen.nl kun je de
geldigheidsdatum en je saldo checken.

Kan een VVV Giftcard opnieuw opgewaardeerd worden?
Nee, als het tegoed op de kaart besteed is, kan de kaart weggegooid worden.

Kan ook een deel van de aankoop betaald worden met een VVV Giftcard? Ja, dat kan. Het restantbedrag betaal je op een andere manier (iDeal, credit card etc). Het is echter niet mogelijk
een deel van de waarde van de kaart te besteden als het aankoopbedrag hoger is dan het bedrag dat de
consument wil afschrijven van de kaart.

Kan ik meerdere cadeaukaarten gebruiken bij een betaling?
Jazeker! Alle aangesloten webshops accepteren meerdere VVV Giftcards tegelijkertijd binnen één aankoop.

Your Giftcard

Webshop Giftcard

Voer uw cadeaukaartnummer op de betaalpagina pas in, het kortingscodeveld is hiervoor niet bedoeld.

Cadeaubon Toejoe sieraden

Toejoe sieraden verkoopt cadeaubonnen die eenvoudig via onze webshop verkrijgbaar zijn. De cadeaubon wordt als cadeautje opgestuurd. De cadeaubon is verkrijgbaar vanaf 5 euro. Verzending van een cadeaubon kost 0,73 euro. De cadeaubon heeft een unieke code ter waarde van het gekozen bedrag. Deze code is in te vullen tijdens het bestelproces. De waarde van de cadeaubon wordt automatisch verrekend.

www.toejoesieraden.nl/product-categorie/bedankjes-cadeaubonnen/

Mijn sieraad is stuk gegaan na de garantieperiode. Kan ik het nog laten repareren?

Gaat een sieraad stuk buiten de garantieperiode dan kan Toejoe sieraden het repareren tegen een kleine vergoeding (afhankelijk van het sieraad tussen € 2,50 – € 7,50 + de kosten van eventueel extra materiaal en verzendkosten).

Het sieraad komt kapot aan? Wat moet ik doen?

Als het artikel is beschadigd aan komt zonder dat daarbij PostNL iets te verwijten valt, dan dien je direct na ontvangst contact op te nemen met Toejoe sieraden. In overleg wordt er dan gezocht naar een passende oplossing. Dit kan zijn: vervanging van hetzelfde product, terugstorten van het aankoopbedrag, het ontvangen van een tegoedbon of ander product.

Ik wil een sieraad door Toejoe sieraden laten ontwerpen, kan dat?

Zeker! Toejoe sieraden neemt dan uitgebreid de tijd om met jou de wensen door te spreken via mail. Vervolgens maak ik een ontwerp en stuur daarvan de foto naar jou. Is het niet helemaal naar je zin dan mag je aangeven wat je wilt veranderen. Ik ga net zo lang door met ontwerpen totdat jij het perfecte sieraad hebt! De prijs van een persoonlijk ontwerp is opgebouwd uit ontwerpkosten (afhankelijk van het soort sieraad tussen € 10,- en € 25,-), materiaal- en verzendkosten. Je krijgt vooraf te horen wat de totaalprijs gaat worden zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Hoe weet ik of een sieraad past?

Bij alle artikelen staat een maat/lengte aangegeven. Wil je liever een andere lengte of maat dan kun je jouw wens kenbaar maken tijdens het bestelproces bij ‘opmerkingen’.

Klik hier voor de maattabel.

Het sieraad past niet goed, kan het vermaakt worden?

Je sieraad heb je met volle tevredenheid ontvangen! Fijn ♥ 🙂

Helaas is toch de maat van het sieraad niet goed of bevalt bijvoorbeeld de sluiting van het sieraad niet? Of had je toch nog dat extra bedeltje eraan willen laten maken?

Geen probleem, ik kan het voor je naar tevredenheid oplossen. Neem hiervoor even contact met me op.