Een speciaal en bijzonder moment in je leven! Of van een dierbaar persoon! Iedereen maakt deze mooie of minder mooie momenten mee…

Een sieraad voor een bijzonder moment!

Momenten die je wilt vastleggen en wilt blijven herinneren! Of momenten waarin je extra steun kunt gebruiken of iemand extra steun wilt bieden.

Als ik terug kijk naar mijn bijzondere momenten in mijn leven zijn dat er een heleboel. Zowel mooie als verdrietige momenten zijn in mijn leven voorbijgekomen en hebben zijn herinneringen achtergelaten. Ik denk met een heel fijn gevoel terug aan mijn huwelijksdag, de geboorte van onze 3 kinderen en alle fases die hierbij gepasseerd zijn. Maar zoals ieder ander ken ik ook minder fijne en verdrietige momenten. Zelf vind ik het fijn om de verdrietige momenten niet weg te stoppen, er over te praten en er langzaam aan weer iets positiefs uit te halen.

Wanneer een vriendin, vriend of familielid een verdrietige periode doormaakt, vind ik het fijn om iets tastbaars zoals een klein sieraad met een mooie tekst te geven. Een klein en persoonlijk cadeautje biedt steun en laat zien hoe dierbaar deze persoon voor jou is!

Een sieraad kun je ook altijd bij je dragen! De persoonlijke tekst maakt het sieraad extra bijzonder en speciaal!

Medaillon met persoonlijke hartjes bedeltjes kleur goud zilver en roségoud

Niet iedereen houdt van een ring, armband of ketting. Regelmatig maak ik een sieraad naar keuze ook in een sleutelhanger model.

Binnenkort gaat je (klein) kind misschien wel studeren of op kamers? Geef jij je zoon of dochter een speciale herinnering mee aan de tijd thuis en de stap naar een hele nieuwe fase? Een stoere of juist fijne tekstarmband. Een mooie ketting met de initialen van het hele gezin?

Of heb je binnenkort een trouwerij? Of helemaal leuk, je gaat zelf trouwen! Geef je ceremoniemeesters een uniek en persoonlijk sieraad als bedankje en ter herinnering aan je huwelijk! De tekst kan zowel zichtbaar aan de buitenkant  als minder zichtbaar aan de binnenkant worden geplaatst.

Gepersonaliseerde armband met klein hartje in kleur goud

Ik kan nog wel tientallen bijzondere momenten opnoemen, maar wat het meest belangrijk is dat jij je goed voelt in de keuzes die je maakt. Keuzes zorgen weer voor nieuwe en andere wegen. De weg die je achter je laat maakt weer een nieuwe herinnering. Herinneringen, mooi of minder mooi…

Koester vooral de mooie momenten en ben er voor een ander en voor jezelf in moeilijke tijden!

Doordat ik met regelmaat het verhaal achter de bestelling van de klant te horen krijg, besef ik maar al te goed wat mensen voor elkaar betekenen. Mooie verhalen, maar ook verdrietige momenten worden met me gedeeld! Hoe bijzonder is het om hierin een mooie en persoonlijk aandeel te leveren. Daar ben ik heel trots op & wil ik op deze manier graag met jullie delen!

Liefs Saskia

Gepersonaliseerde ring in goud, zilver of rosé goud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *