Shop hier alle geboorte armbandjes!

 

De Decembermaand komt al aardig in zicht! Een maand vol met gezelligheid met je gezin, familie en vrienden! Ik heb er al best veel zin in! En jij?

Deze blog besteed ik extra aandacht aan de allerkleinsten en de mama’s die hun kleine uk nog bij zich dragen! Wat geef je nou aan je pasgeboren mini-me, je kleine nichtje of je kleinzoon of kleindochter?

Leuke actie speciaal voor jou! 

Speciaal voor de aankomende decembermaand shop je de geboortearmbandjes met naam tot 20 december met een gratis luxe cadeauverpakking.

Je cadeautje komt kant-en-klaar bij je thuis aan en de trotse ouders hebben een mooie en blijvende herinnering wat ze in de cadeauverpakking kunnen bewaren!

Ik weet zeker dat jij de kersverse papa & mama hier heel erg mee verrast! En jij kan weer een cadeautje van je to do list afstrepen! 

De armbandjes worden geregen op veilig en extra stevig elastiek. Het knoopje van het elastiek wordt nog eens extra verlijmd. Het bedeltje wordt met een veilig ringetje bevestigd.

Gebruik code ⇒ december2018 als jij het geboortearmbandje in een feestelijke en luxe cadeauverpakking thuisgestuurd wilt krijgen.

cadeauverpakking blauw
cadeauverpakking roze