Wat geef jij je baby met de aankomende feestdagen?

 

Shop hier alle geboorte armbandjes!

 

De Decembermaand komt al aardig in zicht! Een maand vol met gezelligheid met je gezin, familie en vrienden! Ik heb er al best veel zin in! En jij?

Deze blog besteed ik extra aandacht aan de allerkleinsten en de mama’s die hun kleine uk nog bij zich dragen! Wat geef je nou aan je pasgeboren mini-me, je kleine nichtje of je kleinzoon of kleindochter?

Leuke actie speciaal voor jou! 

Speciaal voor de aankomende decembermaand shop je de geboortearmbandjes met naam tot 20 december met een gratis luxe cadeauverpakking.

Je cadeautje komt kant-en-klaar bij je thuis aan en de trotse ouders hebben een mooie en blijvende herinnering wat ze in de cadeauverpakking kunnen bewaren!

Ik weet zeker dat jij de kersverse papa & mama hier heel erg mee verrast! En jij kan weer een cadeautje van je to do list afstrepen! 

De armbandjes worden geregen op veilig en extra stevig elastiek. Het knoopje van het elastiek wordt nog eens extra verlijmd. Het bedeltje wordt met een veilig ringetje bevestigd.

Gebruik code ⇒ december2018 als jij het geboortearmbandje in een feestelijke en luxe cadeauverpakking thuisgestuurd wilt krijgen.

cadeauverpakking blauw
cadeauverpakking roze

De feestdagen komen dichterbij….

November 2017 is aangebroken, aftellen naar de gezellige feestmaand December!

Zelf vind ik het een gezellige & knusse maand .. Sinterklaas voor de kleintjes .. maar ook voor de grotere mensen onder ons 😉

Daarna veranderd de wereld in een lichtjesparadijs en kun je zodra het donker wordt de kerstbomen in andere huizen aanschouwen. Leuk om bij een ander een glimp op te vangen. Een heerlijke tijd …….. De Kerstdagen.

MAAR ……

Wat zal ik dit jaar weer eens verzinnen? Een origineel cadeautje, niet te duur en het liefste ook nog iets waar diegene lang plezier van gaat hebben. Herken je dit? Ik zeker!

Op Toejoe sieraden.nl vind je een pagina vol met cadeau ideetje s. Cadeautjes met een naam, kleine en grote cadeautjes, en natuurlijk alvast mooi ingepakt, zodat je dat niet meer zelf hoeft te doen! Neem zeker even een kijkje op https://www.toejoesieraden.nl/product-categorie/cadeau-ideetjes-en-cadeaubonnen/

Toejoe sieraden achter de schermen!

Toejoe sieraden achter de schermen!

Een kijkje achter de schermen!

Mijn creatieve domein! Van ontwerp tot een leuk ingepakte bestelling!
Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wie Toejoe sieraden is!

Als ik online shop, ben ik vaak benieuwd wie het gezicht achter de webshop is.
Waar wordt mijn bestelling gemaakt? Is het een groot of klein bedrijf?
Gezonde interesse, maar ook erg leuk om mee te mogen genieten van de `winkel` achter mijn beeldscherm!

Toejoe-sieraden-achter-de-schermenToejoe-sieraden-achter-de- schermen

 

Blog!

Blog!

Wat leuk dat je onze nieuwe blogpagina bezoekt!

Vandaag met een YouTube filmpje van  de Collectie 2017 .

Graag wil ik jullie mee laten kijken achter de schermen. Wie is het gezicht achter Toejoe sieraden, hoe ontwerp & maak ik mijn sieraden? Binnenkort meer hierover! Maar ook handleidingen, achtergrondartikelen, tips en mooie filmpjes & foto`s ter inspiratie.

Creatieve groetjes,

Saskia Looij

Toejoe sieraden