Op zoek naar een origineel en persoonlijk kraamcadeautje? Denk dan ook eens aan een babyarmbandje met naam. Bij Toejoe vind je verschillende sieraden waaronder babysieraden.

Met kralenletters of bedel

Babyarmbandje met naam

Het kan best moeilijk zijn om een bijzonder kraamcadeau te vinden. Het liefst geef je een blijvende herinnering. Een babyarmbandje met naam is hier bijzonder geschikt voor. De naam van een baby is met zorg uitgekozen door de ouders. Het is leuk om deze naam weer terug te zien op een mooie armband. Er zijn verschillende babyarmbandjes met naam in onze collectie te vinden. Het is mogelijk om de naam met kralenletters te verwerken in een kralenarmband of juist met slagletters in een bedeltje geslagen. Onze babyarmbandjes zijn volkomen veilig. De kralen zijn geregen op veilig en extra sterk elastiek en de bedel wordt met een veilig ringetje aan de armband bevestigd.

Drie generatie sets

Een babyarmbandje met naam is ook leuk te combineren met een bijpassende armband voor grote zus. Of juist voor de moeder. Het is ook mogelijk om een hele bijzondere set voor drie generaties te bestellen: voor baby, moeder en oma. Een uniek kraamcadeau waar je direct hoge ogen mee zult gooien. Ook fijn, je bestelling wordt binnen drie werkdagen verzonden. We verpakken het mooi voor je dus je kunt het direct cadeau geven. Je kunt in de webshop gemakkelijk en veilig betalen met iDeal. Voor bestellingen boven de 30 euro betaal je geen verzendkosten. Wil je op de hoogte blijven van Toejoe sieraden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.