Moeder sieraad!

 

Een armband voor mama! Een ketting voor mama, of een ring voor mama! Iedere trotse mama wil toch een sieraad met de naam of namen van haar kind(eren)! Een sieraad om met trots te dragen! Een moederarmband, moederketting of moeder ring is in vele varianten en materialen verkrijgbaar! De 1 showt met trots de naam of namen van de kids, een ander is net zo trots, maar draagt de naam of namen van de kinderen graag wat subtieler bij zich in een sieraad. Er is voor ieder wat wils!

Wanneer geef je een mama sieraad cadeau?

Een armband voor mama is een prachtig cadeau om jezelf mee te verwennen! Ook erg leuk en geschikt om cadeau te geven aan een trotse mama! Bijvoorbeeld bij de geboorte als geboortearmband, bij een verjaardag, met Moederdag, als steun in een moeilijke periode, als afscheidscadeau, bij een geboortefeest of een doopfeest. Momenten genoeg om mama te verblijden met een uniek mama sieraad!

 

Gepersonaliseerde armband voor mama, moederarmband roségoud

Hoe bepaal ik de maat voor het sieraad?

Het persoonlijke sieraad wordt op maat voor jou gemaakt, daarom vraag ik je altijd om de gewenste maat tijdens het invullen van je bestelling door te geven. Soms weet je het niet of kun je het niet opmeten omdat het een cadeau voor iemand anders is. In dit geval kun je even contact vooraf met me opnemen of in de bestelling aangegeven wat de maat inschatting is in XS, S, M, L of XL. Mocht het sieraad echt niet passen, kan ik dit achteraf  altijd nog aanpassen.

Het sieraad wordt verpakt als cadeautje, je kunt het sieraad dus gelijk cadeau geven bij ontvangst! Is het sieraad voor jezelf? Hoe leuk is het dan als het ook verpakt is als een cadeau!

Inclusief gravure!

De tekst, 1 of meerdere namen of datum wordt handmatig met slagletters gegraveerd, hierdoor is ieder sieraad uniek! De tekst op de armband voor mama kan aan de binnenzijde of buitenzijde van het sieraad worden gegraveerd! Of zelfs aan beide zijden! Dit geldt ook voor de gepersonaliseerde ring!

Ik denk graag met je mee!

Vind je het lastig om een sieraad voor jezelf of voor iemand anders uit te kiezen? Weet je wel ongeveer wat je wilt, maar heb je toch nog wat vragen of extra hulp nodig? Wil je iets totaal anders dan je in de webshop kunt vinden? Niks is te gek, neem gewoon contact met me op! Ik denk graag met je mee om samen tot het perfecte resultaat te komen.

 

 

Ring met jouw tekst

Ketting met asymmetrische teksthanger

Initiaal armband

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *