Een aantal jaren terug ben ik begonnen met het ontwerpen en maken van armbandjes voor moeder en dochter(s). Een sieraad voor moeder en dochter, hier is veel vraag naar! En dat begrijp ik ook helemaal! Hoe leuk is het om samen met je dochter(s) een armband in dezelfde stijl te dragen!

Armband voor het gehele gezin van leer in kleur bruin grijs

Nu krijg ik ook steeds vaker de vraag om een armband voor moeder en zoon(s) te maken, maar ook een armband voor vader en zoon(s) en  een armband voor vader en dochter(s).

Waarom zou ik mijn ouder en kind sieraden beperken tot moeder en dochter sieraden? Die vraag stelde ik mezelf…

Daarom ben ik druk bezig om het assortiment moeder dochter armbandjes uit te breiden met stoere armbanden voor het hele gezin! 

 

Bestaat jouw gezin uit een papa en een mama, 2 papa’s of 2 mama’s en 1 of meer kids? De setjes zijn voor alle gezinssamenstellingen verkrijgbaar! Je slaagt in ieder geval voor een uniek en passend setje armbanden!

In de webshop vind je verschillende soorten armbanden in verschillende materialen en in verschillende kleuren!

De armbanden kunnen allemaal gepersonaliseerd worden! Dit maakt jouw gezinsarmband extra speciaal!

Zit jouw favoriete armband er niet (helemaal) bij? Geen probleem, geef je wensen door en ik laat je weten wat de mogelijkheden zijn!

Armband van leer voor het gehele gezin!

 

Moeder dochter armband rosé goud

Moeder dochter armband roze

Aanvullende informatie:

De sieraden van Toejoe worden allemaal, stuk voor stuk met de hand gemaakt! Dit maakt ieder sieraad uniek en is niet 1 sieraad hetzelfde!
De tekst breng ik op ambachtelijke wijze aan in het sieraad. Met slagletters wordt iedere gewenste tekst in jouw sieraad aangebracht. Of dit nu aluminium (zilverkleurige sieraden), RVS (zilverkleurige sieraden), koper (rosé kleurige sieraden), messing (goudkleurige sieraden) of leer is, al deze materialen kunnen gegraveerd worden met slagletters of symbool stempels.

De materialen die ik gebruik zijn van uitstekende kwaliteit, wat er voor zorgt dat jij heel lang plezier kan hebben van jouw sieraad! Alle materialen zijn nikkelvrij!

Om je sieraad regelmatig een poetsbeurtje te geven, krijg je bij je aankoop een gratis poetsdoekje!

Omdat jouw sieraad van begin tot eind met de hand wordt gemaakt, is het ook mogelijk om jouw sieraad naar jouw wens te laten aanpassen. Neem hiervoor hier even contact met me op!
De setjes die in de webshop te koop zijn zijn altijd uit te breiden met een 1 of meerdere extra armbandjes, kettinkjes of ringen. Neem hiervoor hier even contact met me op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *