Bij Toejoe sieraden vind je bijzondere en unieke sieraden. Leuk om cadeau te geven of gewoon voor jezelf. Een mooie armband van tekst is een prachtig cadeau voor een bijzondere gelegenheid. Bijvoorbeeld voor je moeder, vriendin, collega, zus of dochter. Je vindt in onze webshop ook een armband met tekst als moeder dochter sieraad of als leuke zussenset. Een origineel en persoonlijk cadeau. Leuk om te geven en om te krijgen.

 

Hypo-allergeenArmband met tekst

In onze collectie vind je verschillende armbanden die kunnen worden voorzien van een tekst. In de kleuren zilver (aluminium) of rosé (koper). Voor een stoere en eigentijdse look is de armband met tekst ook verkrijgbaar in leer. De tekst wordt gemaakt met slagletters. Per letter worden ze met de hand in het materiaal geslagen. Elk sieraad is dus uniek en met de hand gemaakt. Hierdoor kan het zijn dat ze iets van de foto’s afwijken. Het aluminium is hypo-allergeen en kan dus ook gedragen worden door mensen met een nikkel-allergie. Koper kan wat verkleuren door oxidatie maar dat is gemakkelijk weg te poetsen. Van deze armbanden zul je nog jaren plezier hebben.

 

Kralen

Je kunt ook kiezen voor een armband met tekst met kralen. Door middel van letterkralen wordt een tekst of naam gemaakt. Het is ook mogelijk om een bedel met naam te bevestigen aan een armband van kralen.
Kijk rustig rond in onze webshop en kies de stijl die bij jou past. Regelmatig wordt onze collectie aangevuld met nieuwe sieraden en stijlen. Hip, trendy, stoer, natuurlijk of juist veel kleur? Je vindt het allemaal bij Toejoe sieraden.