In deze blog geef ik je 5 cadeautips voor papa’s en mama’s! Dit artikel biedt jou hulp bij het uitzoeken van een speciaal en persoonlijk cadeau voor papa of mama!

Herken jij je in het volgende? Je vader, moeder, vrouw, vriend, vriendin of schoonmoeder is binnenkort jarig! En altijd komt weer diezelfde vraag, wat heb je voor wensen? Ken je dat? Dan weet je vast ook het antwoord….

Om je op weg te helpen, geef ik je nuttige tips om een origineel en bruikbaar cadeau te geven! Een speciaal persoon verdient een speciaal cadeau, toch?! Maar andersom kun je deze tips ook gebruiken! Wil jij op een bijzondere manier verrast worden, geef deze tips dan door aan de cadeaugever!

Een sieraad is een persoonlijk cadeau, je hebt hier ook te maken met een kwestie van smaak! Heel herkenbaar! Twijfel je, of kom je er niet aan uit? Neem gewoon contact met me op! Dit kan per mail of per telefoon (0610129945)

5 cadeautips voor papa’s en mama’s

Cadeautip 1

Een sieraad voor papa of mama! Hierbij kun je denken aan een stoere leren armband of ketting! Deze armband of ketting kun je op een subtiele wijze laten personaliseren, dit maakt het cadeau extra speciaal! De armbanden en kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren!

Voor mama kun je denken aan een armband, ketting of ring! Laat het sieraad personaliseren met een speciale datum, een speciale tekst of laat de naam of namen van de kinderen erin graveren!

Cadeautip 2

Een sieraad voor je moeder of schoonmoeder met de naam of namen van kleinkind(eren) is natuurlijk een schot in de roos! Je kunt hierbij denken aan een ring met de naam of namen gegraveerd aan de binnenkant of buitenkant. De ringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, breedtes en uitvoeringen!

Houdt je moeder of schoonmoeder meer van een armband en/of een ketting? Deze sieraden zijn in vele varianten verkrijgbaar, waar de namen of initiaalletters mooi in verwerkt kunnen worden! Denk hierbij aan een kralenarmband met 1 of meerdere bedeltjes met naam. Of een ketting met een doorkijk medaillon, in dit medaillon kunnen kleine bedeltjes met de naam of namen verwerkt worden! Houdt je moeder of schoonmoeder van een wat stoerder sieraad? Wat dacht je van een armband van leer met tekst of een armband van leer en metaal met tekst?

Cadeautip 3

Geef je moeder of schoonmoeder een moeder dochter armband cadeau, de armbanden kun je in

vele varianten uitkiezen. De armbanden kun je met een eigen tekst laten personaliseren! Een heel speciaal sieraad om cadeau te geven en om cadeau te krijgen! Zeker te weten dat jij je moeder of schoonmoeder hier heel blij mee gaat maken!

Cadeautip 4

Geef je man of vriend een stoere mannenarmband! De armbanden zijn verkrijgbaar in leer, metaal, houten kralen, natuurstenen kralen, metalen kralen of een combinatie hiervan! De armband kun je naar eigen wens laten samenstellen met een tekst, symbool of datum aan de binnenkant of buitenkant van het sieraad.

Cadeautip 5

Een sieraad is een persoonlijk cadeau, hierin heeft ieder zijn of haar eigen smaak! Vind je het lastig om een sieraad uit te zoeken voor een ander? Geef dan een cadeaubon aan deze persoon! De cadeaubonnen worden als cadeautje naar jou of de cadeaubon ontvanger verzonden! Zo geef je eigenlijk 2 keer een cadeau! De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 5 euro.

Moeder dochter armband rosé goud

Gepersonaliseerde armband ‘bling’

Ring rosé goud

Heren armband met tekst

Damesketting zilver met medaillon en gepersonaliseerd bedeltje

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *