Een sieraad met eigen tekst!

Waar kun je dan allemaal aan denken? Heb je even? Nee geintje!

In deze blog leg ik je kort en bondig uit wat een mooi sieraad voor extra betekenis kan geven door de  toevoeging van een persoonlijke tekst!

Een sieraad met eigen tekst maak ik naar jouw wensen en jouw smaak. Ik adviseer je graag, mocht je twijfelen over bepaalde keuzes. Hierdoor krijg jij jouw sieraad met volle tevredenheid thuis bezorgd!

En niet onbelangrijk! Vooraf weet je ook wat de kosten zijn!

Gedenksieraad

Een sieraad met een persoonlijke tekst kan op vele manieren steun geven! Zo maak ik met regelmaat een sieraad met persoonlijke gravure bij een verlies van een dierbare. Dit kan om een dierbaar persoon gaan of een dierbaar huisdier. Dit wordt ook wel een gedenksieraad genoemd.

Geboortesieraad

Een geboorte is een hele mooie en bijzondere gebeurtenis! Met veel zorg is de naam (of de namen) uitgekozen! Hoe mooi is het om de kersverse mama of papa een geboortesieraad cadeau te geven! Een moederarmband met de naam of namen van de kinderen, eventueel met de geboortedatum erbij! Of een ring met een speciale tekst!

Heb je wel eens gedacht aan een ieniemienie geboortearmbandje voor de pasgeboren baby! Zo schattig, een heel klein armbandje om de pols bij een baby. De armbandjes zijn in verschillende maten en variaties verkrijgbaar! Erg leuk ook om de naam of initiaalletter in het armbandje te laten graveren! De armbandjes worden met zeer kwalitatieve materialen gemaakt, waardoor het armbandje extra veilig door de baby gedragen kan worden!

Ook erg leuk zijn de moeder en dochter armbandjes! Deze kunnen allemaal  gepersonaliseerd worden! Bij de geboorte van een zoon zijn de ouder en kind sieraden ook erg leuk om als cadeau te geven! Een lief en stoer setje armband en voor vader en zoon! Of een setje voor het hele gezin! De armbanden worden op maat gemaakt met een tekst naar keuze!

SOS sieraad

Je kent ze vast wel, de standaard labels voor aan een ketting met je medische gegevens erop! Wil je graag een sieraad waar je mee voor de dag kunt komen? Een SOS armband of SOS ketting die je dagelijks met jouw kleding kunt combineren? Een sieraad die jouw leven kan redden, maar waar je ook mee voor de dag kunt komen! Ik maak de SOS sieraden zowel voor kinderen als volwassenen! Kleurrijk, stoer of juist elegant? Er is heel veel mogelijk!

Tekst armband goud met klein hartje

Babyarmbandje met initiaalletter roze

Moeder dochter armband met naam

Initiaal ketting met open hartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *